1

1

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Φήμες...Φήμες...Φήμες...

3 φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για τα κυκλοφοριακά μας θέματα.

Πρώτη φήμη: Ότι η δημοτική αρχή μελετάει λέει να κάνει νέο δρόμο ως άνοδο από το λιμάνι πρός την Κοντολέωντος. Αυτός ο δρόμος θα ξεκινάει από το στενό πλησίον του εστιατορίου RELAX δίπλα στο ΚΤΕΛ, θα περάσει παραλιακά πίσω από τα γραφεία του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, θα συνεχίσει από το πάρκινγκ της Γρόττας, θα περάσει δίπλα από το ξενοδοχείο "Γρόττα" και θα καταλήξει κάπου στη μέση της Κοντολέωντος.
Μάλλον "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο" αν πιστεύουν ότι η Αρχαιολογία θα τους αφήσει να κάνουν κάτι τέτοιο.

Δεύτερη φήμη: Ότι δεν θα ξαναμπεί απαγορευτικό επί της οδού Παπαρηγοπούλου τουλάχιστον όχι στο σημείο που ήταν φέτος αλλά στο ύψος του αστυνομικού τμήματος.
Μάλιστα εκφράστηκε έντονη δυσαρέσκεια από τον δήμαρχο προς το Λιανό για αυτή του την ενέργεια που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.
Πάντως εμείς θα επιμείνουμε στις θέσεις μας πως αν και εφόσον ο δήμος δεν δημιουργήσει νόμιμα και πιστοποιημένα πάρκινγκ δεν θα επιτρέψουμε το κλείσιμο της πόλης.
Πάλι "λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο" δηλαδή...

Τρίτη φήμη: Ότι μετά από το άγριο στρίμωγμα στο οποίο έχει βρεθεί η δημοτική αρχή  με την αγωγή που έχουμε καταθέσει και θα δικαστεί στις 20/11 φαίνεται πως θα κατατεθεί αίτημα αναβολής όπως δείχνουν τα πράγματα. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
Στριμωχτήκαμε? Στριμωχτήκαμε?
"Στρίβειν δια του αρραβώνων" ο δήμος μας?

Όλα αυτά όπως είπαμε είναι φήμες και περιμένουμε να δούμε πως ή αν θα εξελιχθούν στην πραγματικότητα.

Like the Post? Do share with your Friends.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

IconIconIconFollow Me on Pinterest